Пройти тест онлайн

Запрошуємо на два майстер-класи з англійської для роботи

Приглашаем на два мастер-класса по английскому для работы
26.01.2021

Чимало студентів вивчають англійську, щоби знайти та влаштуватися на гарну роботу. Але використання англійської в діловому середовищі має свої особливості. Пропонуємо вам відвідати наші безкоштовні майстер-класи та дізнатися більше про те, як проводити переговори та як робити успішні презентації англійською.

Types of negotiations and dealing with different communication styles while negotiating

4 лютого 2021, 17:00—18:00

Рівень: B1+/B2 (Intermediate – Upper-Intermediate)

Якщо у відповідь на питання «Які різновиди переговорів ви знаєте?» єдине, що спадає на думку – це «win-win situation», то цей воркшоп саме для вас. На ньому розглянемо різні типи переговорів та які з них є найефективнішими в сучасних бізнес реаліях.

Чи доводилося вам колись проводити переговори з дуже агресивними або занадто пасивними партнерами? Які особливості має кожен із типів та як взаємодіяти з ними, щоби дістати найвигідніший результат для вас? Хто такі bulldozer та Prima Donna? На всі ці та інші питання ми відповімо на нашій майстерці.

Спікер: Анна Кучкова, сертифікований викладач Першого Кембриджського центру

 

How to present with impact and the range of visuals to use

5 лютого 2021, 17:00—18:00

Рівень: B1+/B2 (Intermediate – Upper-Intermediate)

«Як ефективно презентувати свій товар?», «Як почати свою презентацію, аби вразити всіх», «Топ 10 секретів для успішної презентації» – найчастіші запити в Google. Ви можете знайти 1000 посилань про секрети успішних презентацій, проте де можна практично потренувати ці навички та знання? На цьому воркшопі ми розглянемо та попрактикуємо різні способи ефективної презентації вашого товару або сервісу. Ми попрацюємо з різними видами графіків, діаграм та іншими візуальними засобами презентації.

Хочете дізнатися більше про стратегію N.A.B.C.? Тоді вам до нас!

Спікер: Анна Кучкова, сертифікований викладач Першого Кембриджського центру