Пройти тест онлайн

5 сайтів, де вчити англійську лексику дорослим

news
4.08.2018

Не бізнес-англійською єдиною. Не лише добре написаний лист, ділове звернення чи заява англійською є показниками вашого рівня англійської. Поза межами офісу існує життя. І якщо ви в тому житті спілкуватиметеся з носіями мови, розумітимете їх, та зможете доносити свою точку зору, тоді ціль буде досягнута.

Користуйтеся цими ресурсами та поповнюйте із задоволенням ваш словниковий запас.

Visuwords

Visuwords — це графічний онлайн-словник, де ви маєте змогу шукати нові слова та їхні значення, а також словосполучення, де вони використовуються. Відмінний інструмент, який допомагає поповнювати словниковий запас та розуміти, принципи утворення словосполучень, фраз та словотвору.

Студенти, які лише починають вчити англійську, все ж мають подивитися переклад слова в іншому словнику, перед тим, як звертатися до Visuwords. Адже на сайті немає перекладу на українську чи російську.

Dictionary by Merriam-Webster

Коли ви заходите на сайт, там зазначено, що це словник, якому найбільше довіряє Америка. І це не дивно, адже в онлайн-словнику Dictionary by Merriam-Webster ви знайдете пояснення англійською всіх можливих незнайомих слів. Є окремі пояснення для тих, хто вивчає англійську мову (зі спрощеною мовою та картинками) та для дітей.

Крім цього на ресурсі ви знайдете тести, пояснення деяких мовних особливостей чи феноменів та розділ слово дня, щоб кожного дня ставати ближчим до вивчення англійської.

EnglishCentral

Один із найкрутіших онлайн-ресурсів для вивчення англійської. Це і зрозуміло, адже підтримується він самим Google.
Ви можете вчити безліч нових слів, перевіряти їхню вимову із найсвіжіших новин та статей з усього світу.
Дивіться відео різних рівнів складності та різної тематики, вчіть нові слова, увімкніть мікрофон на вашому девайсі та тренуйте їхню вимову. Дуже корисно та цікаво.

Babbel.com

Не плутайте мобільний додаток та сайт. На сайті Babbel.com маєте змогу вивчати нову англійську лексику, її написання та використання в мові.  Вправи із заповненням пропусків допомагають зрозуміти, в якому контексті та з якими особливостями використовується нове слово.

Thsrs

Говорити довгими та вигадливими словами, коли насправді володієш мовою на середньому рівні, може бути дивним. Про це знають і творці Thsrs.

Вони зробили онлайн-словник, який шукає короткі та зрозумілі синоніми до кожного слова. Готуйтеся записувати!

Нагадаємо, що нещодавно ми писали про 10 сайтів з безкоштовними аудіокнигами англійською.