Пройти тест онлайн

8 виступів TED, які мотивують негайно вивчити англійську

8 виступів TED, які мотивують негайно вивчити англійську
31.07.2018

Схильність до вивчення іноземних мов — це спрощено оформлена думка, що декому легше запам’ятовувати інформацію та застосовувати її у потрібний момент. Та у будь-якому випадку, вчити мову — це велика праця, боротьба з прокрастинацією, подолання бар’єрів і постійний діалог з собою.

Щоб у складні моменти ви не опускали руки, ми підготували добірку найкращих виступів TED, які мотивують і стимулюють іти далі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-5 відеоблогів для вивчення англійської мови

4 Reasons to Learn a New Language

Англійська швидко стає універсальною мовою, а технології миттєвого перекладу поліпшуються з кожним роком. Так навіщо ж вивчати іноземну мову? Професор Колумбійського університету Джон МакВортер ділиться чотирма перевагами вивчення іноземної мови.

The first 20 hours — how to learn anything

У цьому відео Джош Кауфман розповідає, як перша дитина надихнула його на те, щоб повністю змінити модель вивчення будь-чого. Тепер Джош надихає тисячі інших людей.

Why you should define your fears instead of your goals

Дуже часто те, чого ми найбільше боїмося робити, і є наше першочергове завдання. Тім Ферріс розповідає, як працювати зі своїми страхами собі ж на користь, тому обов’язково перегляньте це відео.

How to get better at the things you care about

Сумлінно працюєте, а здається, що стоїте на місці? Ви не одні в цьому. Едуардо Брисеньо розповідає, як краще працювати над тим, що ви любите. Чого б це не стосувалося — роботи, виховання або творчих захоплень.

Go ahead, make up new words!

У цьому виступі лексикограф Ерін МакКін заохочує створення нових англійських слів, якщо існуючі з якихось причин не працюють. Продовжуємо практикувати те, що робили в дитинстві. Лише грамотно.

Why I keep speaking up, even when people mock my accent

Митець Сафват Салем заїкався, але, будучи незалежним аніматором, він вирішив самостійно озвучувати персонажів своїх стрічок. Як він пережив знущання та чому продовжує озвучувати, коли над цим сміються? Дивіться у відео.

How to gain control of your free time

У тижні 168 годин. Як знайти та правильно розподілити час на те, що нам дійсно потрібно? Експерт з управління часом Лаура Вандеркам пропонує кілька практик, які допоможуть «побудувати життя, яке ми хочемо, в той час, який у нас є».

5 techniques to speak any language

Як вивчити і заговорити будь-якою мовою світу? Поради у відео нижче. І пам’ятайте, якщо вам складно, ви на правильному шляху!

Нагадаємо, що нещодавно ми писали про 7 простих способів, які допоможуть поліпшити пам’ять.