Пройти тест онлайн

Англійські клуби: пограємо?

10.04.2018

Після цілого тижня відпочинку наші англійські клуби відновлюють свою роботу, і тих, хто запишеться на їх відвідування у прийдешню суботу, 14 квітня, очікує багато цікавого.

Наприклад, вперше у рамках нашого англійського розмовного клубу збирається команда із 8 людей на гру Cashflow, котру проводитиме Ляшко Наталія. Ця захоплива дія триватиме 4 години і дозволить одночасно і отримати задоволення, і працювати над своєю розмовною англійською. Для Cashflow діють особливі умови: участь у грі коштує 400 грн для усіх охочих, а нашим студентам вона обійдеться у 200 грн.

Втім, традиційні групи англійських розмовних клубів також збирають своїх учасників на обговорення теми education. Крім них, збирається ще одна група бізнес-клубу, для котрого Chris Ward підготував ще одне An introduction to Email Business Writing для всіх, кому не дісталося місце у минулий раз.

Веселий настрій обіцяють і англійські граматичні клуби: Іншина Наталія планує grammar games. Крім того, своє засідання 14 квітня проводитиме і наш англійський книжковий клуб: під керівництвом Вікторії Перванюк учасники закінчать розглядати “The Birth-Mark” Натаніеля Готорна.

Радимо не зволікати із записом, місця розходяться дуже швидко.