Пройти тест онлайн

Британські виші довіряють CAE та IELTS

2.09.2016

З квітня 2015 року до липня 2016 року проводилося дослідження з метою визначити, яким іспитам і наскільки довіряють навчальні заклади Великобританії для перевірки рівня знань з англійської при вступі іноземних студентів. Фахівці Cambridge English зазначили, що питанню гарних мовних знань приділяється особлива увага.

Останні дані показали, що 100% університетів Британії, які входять до групи Universities UK, довіряють тестуванню CAE. Воно було створене спеціально для того, щоб визначити, чи є у кандидата необхідні для успішного навчання знання та вміння. Ті, хто успішно складають іспит, без проблем можуть розуміти матеріали та спілкуватися англійською. Це дозволяє сконцентруватися на навчанні та отримати позитивний досвід на противагу випадку, коли студенту доводиться витрачати додаткові зусилля, щоб розуміти матеріал.

Фахівець від Cambridge English, Петра Олссон наголосила, що CAE добре ілюструє усю серйозність, з якою до відбору кандидатів підходять в університетах Об’єднаного королівства. Такий же вражаючий результат показало і тестування IELTS: його також приймають при вступі на навчання на бакалавра і більш високі ступені всі вузи групи Universities UK.

Для тих, хто планує отримати освіту за кордоном, не зайвим буде відвідати курси підготовки до іспитів Cambridge English. І, звісно ж, обов’язково уточнити перелік тестів, на основі яких приймає конкретний виш на конкретну спеціальність.