Пройти тест онлайн

Британці змусять мігрантів вивчити мову

25.01.2016

Британський уряд буде ретельніше перевіряти знання англійської громадян, що проживають у країні за подружньою візою. У своєму маніфесті, викладеному The Times, прем’єр-міністр Великобританії Девід Кемерон розповів про нові мовні правила.

Згідно з новим розпорядженням, крім тесту на знання базової англійської, який вимагається для отримання візи чоловіка або дружини, рівень знань англійської іммігрантами перевірятиметься ще один раз – через 2,5 роки після переїду до Об’єднаного Королівства. На цей раз передбачається, що рівень володіння мовою буде вищим, ніж під час першого іспиту.

Такі міри, за думкою Британського уряду, допоможуть впоратися з екстремізмом та стати на сторожі захисту прав жінок. Їх ізоляція не входить у ряд цінностей нації, тому з нею мають намір серйозно боротися. Вже зараз виділено 20 млн. фунтів на забезпечення класів англійської для таких осіб.

Девід Кемерон зазначив, що не впевнений, що людина, що прожила 2,5 років у Великобританії та провалила повторний тест, зможе залишитися у країні, навіть якщо вона встигне обзавестися дітьми.

З хорошими курсами англійської або індивідуальними заняттями з англійської можна легко досягнути необхідного для комфортного проживання у Великобританії рівня та впоратися з тестами.