Пройти тест онлайн

Cambridge English підтвердили новий стандарт якості

15.07.2016

Іспити лінійки Cambridge English визнаються по всьому світові, у високу якість цього оцінювання вірять більше 20 000 організацій по всій Земній кулі. Тестування проводяться більше ста років: перший іспит відбувся в Британії у 1913 році, і участь у ньому взяли три людини. З тих пір минуло чимало років, але Cambridge English не припиняють підтверджувати високі стандарти якості.

Так, у цьому році лінійка іспитів отримала підтвердження відповідності стандарту ISO 9001 версії 2015 року. Цей стандарт є одним з найбільш впізнаних серед інших для систем менеджменту якості. Йому відповідають лише ті компанії, де фокусуються на клієнтах, постійно покращують свої послуги та демонструють чудовий менеджмент ризиків і можливостей, а також підхід до процесів та лідерські якості.

Це – далеко не перша заслуга Cambridge English: у 2015 році організація мала честь отримати Королівську корпоративну премію, обійшовши конкурентів у категорії міжнародної торгівлі.

Але подібні тести – справа відповідальна, і якщо ви бажаєте продемонструвати гарні результати, рекомендуємо записуватися на курси підготовки до іспитів Cambridge English вже сьогодні.