Пройти тест онлайн

Cambridge English приймають ще в 300 закладах

28.08.2016

Іспити Cambridge English продовжують завойовувати все нових і нових прихильників по всьому світу. Усього за перші два місяці літа до списку тих, хто офіційно довіряє їх результатам, додалося ще 300 навчальних закладів та організацій. А це означає, що вам, за бажання навчатися за кордоном або знайти роботу, буде легше довести, що рівень ваших знань достатній для цих цілей.

Наприклад, досить скласти один з іспитів Cambridge English за умови вступу до Техаського Весліанського університету або університету Арканзасу у Форт-Сміт в США. Крім американських вишів, іспити надійними нещодавно визнала Франкфуртська школа Фінансів та Менеджменту в Німеччині, інститут Чісхольм з Австралії, а також університети Хюе у В’єтнамі та Ціндао, що у Китаї.

Не лише навчальними закладами поповнився «перелік довіри» Cambridge English. До нього примкнули багато роботодавців, у тому числі – Sony, L’Oreal і Henkel у Мексиці. Ви можете легко скласти тестування й отримати роботу в Volkswagen, Johnson & Johnson або Bayer в Іспанії, а якщо забажаєте – у Lalique у Франції. Приймають результати Cambridge English тепер Skoda і American Express в Індії. Вони – лише одні з багатьох, а щоб перевірити організацію або виш, що вас цікавить, зверніться до повного переліку.