Пройти тест онлайн

Cambridge English визнало ще 73 організацій

4.10.2017

Лінійка тестів Cambridge English здобула визнання по всьому світу у якості адекватного мірила мовної компетентності людини. Число організацій, що офіційно визнають ці іспити, дуже велике, проте продовжує зростати. Нещодавно воно збільшилося ще на 73 організації, котрі або вперше визнали ці тести, або поповнили свій список визнання ще одним найменуванням із лінійки.

Наприклад, Міністерство освіти Парагваю офіційно визнало іспити Cambridge English починаючи від рівня KET і до CRE включно. А якщо ви прагнете вступити на магістратуру на факультет права до Копенгагенського університету, то зможете скласти CAE. У свою чергу, ті, хто прагнуть піти на магістрів ділового адміністрування у іспанських бізнес-школах IE та ESADE, зможуть довести свою компетентність, склавши CRE.

Різні іспити Cambridge English допоможуть тим, хто вирішив влаштуватися на роботу у іспанських містах Тенерифе, Лас-Пальмас та Хіхон, адже місцева портова влада офіційно дозволила приймати на їх основі.

Дуже багато компаній довіряють перевірку мовних навичок потенційних співробітників кембриджським тестам. Тепер до їх числа входить і таїландська гілка італійської Lafranconi Silenziatori, яка виготовляє випускні системи для мотоциклів та тракторів. Для влаштування до ThreeWay Tech у Еквадорі знадобиться складати FCE, а до China Book Trading Corporation – BEC.