Пройти тест онлайн

Українка виграла Cambridge English Schools competition 2017

13.06.2017

Щороку відбувається змагання Cambridge English Schools, проте лише у 2017 році серед 120 конкурентів змогла перемогти українська вчителька. Концепція та дизайн завдання від Олесі Гудименко з Кіровограду підкорили суддів, вони відмітили, що її ідея вигідно виділяється серед багатьох інших. Крім того, одразу зрозуміло, що і учням концепція прийшлася до вподоби, і вони отримали задоволення, беручи участь у запропонованій грі.

Ідея Олесі полягала у наступному: вона запропонувала своїм учням уявити, що вони їдуть у автобусі до власного майбутнього. Вона була водієм автобусу, і по черзі викликала кожного, аби вони за допомогою маленького малюнка зобразили, що для них означає англійська. Це спонукало учнів на роздуми про те, що саме означає англійська для їх майбутнього, водночас підвищуючи мотивацію до вивчення мови.

ces-winner-2017

Переможниця застосовує і інші цікаві та оригінальні ідеї під час викладання англійської: знайомить своїх учнів з QR-кодами та соцмережами, використовує ігри та головоломки. І звісно, у своїй практиці дає учням вирішувати завдання з тестів Cambridge English.

У якості призу Олеся Гудименко отримала двотижневий курс викладання, який вона буде проходити на кампусі Bell Teacher у Кембриджі.

Сохранить