Пройти тест онлайн

Триває реєстрація на третю сесію складання ЗНО на магістратуру

Идет регистрация на третью сессию сдачи ЗНО на магистратуру
11.10.2019

В Україні організована третя сесія складання єдиного вступного іспиту (ЄВІ), що базується на технології ЗНО з іноземної мови. Узяти участь можуть ті, кому не вдалося скласти іспит у основну та додаткову сесію. На відміну від попередніх спроб, ця – платна: послуга коштує 495 грн. Окрім того, її результати можна використовувати лише для вступу на магістратуру на контрактній основі, лише у вишах, де передбачений додатковий набір, і лише у 2019 році.

Прийом документів працюватиме в приймальних комісіях навчальних закладів до 15 жовтня. Сам іспит третьої сесії намічений на 5 листопада 2019 року в дев’яти великих українських містах: Київ, Львів, Харків, Дніпро, Одеса, Івано-Франківськ, Вінниця, Херсон та Слов’янськ.

Учасник вважається зареєстрованим, якщо отримав екзаменаційний лист і заплатив за іспит (у період до п’яти днів після завершення реєстрації). УЦОЯО В створив для учасників третьої сесії інформаційну сторінку, для перегляду якої необхідно ввести номер екзаменаційного листа та PIN-код.

У 2019 році складання ЄВІ необхідне було для вступу на магістратуру 32 спеціальностей. А у 2020 році цю кількість планують збільшити до 80. Тому, якщо до ваших планів входить магістратура в українському університеті, знання, отримані на курсах англійської, можуть допомогти потрапити на неї з першої спроби.