Пройти тест онлайн

Чим англійська може допомогти вашому бізнесу

13.03.2016

Багато хто чув про користь, яку може принести бізнесу знання англійської, але продовжує сумніватися, наскільки такі зусилля виправдані та чи справді така навичка може кардинально допомогти у діловій сфері? Ми розповімо про три основні причини піти на курси бізнес англійської.

  1. Знання англійської створюють нові можливості

Англійська – це світова мова спілкування, за допомогою якої можна не лише завести нові корисні ділові знайомства та підтримувати їх, але й отримати доступ до світових напрацювань, знань та технологій. Найцінніші знання практично у будь-якій сфері швидко документуються англійською та доступні всім жителям планети. А знаючи англійську, ви не лише зможете перейняти найцінніше з цього світового досвіду, але й поділитися своїми ідеями з великою кількістю людей, а отже, отримати ще більше шансів на їх реалізацію.

  1. Знання мов розширюють бізнес

Намагаючись розширити сферу впливу власної справи, ви рано чи пізно зіткнетеся з ідеєю розширення поза межами власної країни, а для цього знадобляться гарні способи комунікації. Зазвичай це означає, що для успішного партнерства з зарубіжними колегами вам знадобиться вивчити їхню мову. Але це може стати енергоємною задачею, особливо – якщо ви плануєте розширятися одразу на кілька різних країн. У такому випадку англійська може стати своєрідним «універсальним кодом» спілкування. До того ж багато які терміни у найрізноманітніших сферах, особливо – в інформаційних технологіях – першочергово були створені саме цією мовою.

Звісно, завжди можна звернутися до послуг перекладачів, але вам знадобиться знайти справді гарних та надійних фахівців у цій сфері, і, звісно ж, достойно сплачувати за їхню працю.

  1. Знання англійської – однака професіонала

Подібна навичка – важлива частина ділового іміджу. Він дуже допомагає ефективно керувати працівниками, але вони – іноземці. А якщо ви можете знаходити спільну мову з людьми з різних країн, то можете і залучати до своєї справи фахівців своєї галузі та створювати ефективні мультинаціональні колективи.

Ну а крім усіх вищезгаданих переваг, ви отримаєте можливість використовувати всі переваги знання англійської у особистому житті – від подорожей та знайомств до перегляду фільмів і читання книг.