Пройти тест онлайн

Комп’ютерна версія IELTS завойовує довіру

Компьютерная версия IELTS завоевывает доверие
7.03.2019

З часів свого першого запуску в Австралії в грудні 2017 року, комп’ютерна версія IELTS здобула чималу популярність і стала доступною у 20 країнах світу. Нині комп’ютерний тест IELTS можна скласти і в Україні (у Students International) нарівні з паперовою версією іспиту (в усіх точках складання).

Комп’ютерна версія наявна як для модулю Academic, так і для General Training. Вона не замінюватиме поступово паперовий тест, а забезпечує можливість вибору. Крім того, вона надає можливість отримати результати за 5–7 днів, та для неї ширший вибір дат.

Усі завдання Listening, Reading і Writing однакові в комп’ютерній і паперовій версії. Єдина різниця – кількість часу, відведена на Listening, адже в паперовому його потрібно більше, щоби занести відповіді у форму відповідей, чого не потрібно в комп’ютерній. Розмовна частина і в комп’ютерній, і в паперовій версії складається у вигляді живого спілкування з екзаменаторами.

Якій версії IELTS ви б не надали перевагу, це складний іспит, а ми допомагаємо його успішно подолати на наших курсах підготовки до IELTS.