Пройти тест онлайн

Запрошуємо на наші англійські новорічні майстер-класи

Приглашаем на наши английские новогодние мастер-классы
7.12.2020

Незабаром Новий рік, а святкового настрою і близько немає? Запрошуємо вас на святкові майстер-класи, які допоможуть збадьоритися, налаштуватися на позитив, а також прокачати вашу англійську! Вас чекає ціла низка безкоштовних івентів, де вас навчать писати новорічні поздоровлення англійською, а також правильно складати власні новорічні та різдвяні плани та резолюції, прокачуючи англійську.

Обирайте майстерки за власним рівнем, реєструйтеся та готуйтеся отримувати потужний заряд святкового настрою.

!Увага! Усі учасники майстер-класу дістануть бонус – подарунковий сертифікат на суму 1000 грн, який можна буде використати для навчання на будь-якому курсі англійської для дорослих (онлайн або офлайн) у нашому центрі, який стартує у січні-лютому 2021 року.

Хто може використати знижку? Кожен, окрім студентів, які вже вивчають англійську в нашому центрі з вересня 2020-го року. А для наших поточних студентів ми пропонуємо інший приємний бонус.

Holiday greetings

Коли: 14 грудня, 18:00 – 19:00

Рівень: Elementary (A2)

Проводить: Ірина Аваліашвілі, сертифікований викладач Першого Кембриджського центру (CELTA, CELT-S, TKT)

Із самого дитинства грудень асоціюється в нас із чимось радісним, магічним і теплим, тому що попереду на нас чекають незабутні новорічні свята. Підготовка до них – не менш захоплюючий процес, аніж і самі новорічні свята. Окрім вибору подарунків, нам потрібно написати побажання нашим рідним та друзям. І якщо ви би хотіли написати вітання англійською, то виникає питання: що і як потрібно писати?

Під час нашої майстерки ви дізнаєтеся, які різновиди речень використовуються у вітаннях і як їх правильно створювати, уникаючи типових помилок. Ви вивчите багато фраз і синонімів для персоналізованих і щирих вітань. Також ми поговоримо про те, як відповідати на такі вітання. А наприкінці у вас буде можливість використати ці знання в написанні власних побажань, які будуть як граматично правильними, так і сповненими добром та любов’ю.

Зареєструватися

Christmas resolutions 

Коли: 17 грудня 18:00 – 19:00

Рівень: Intermediate (B1 – B1+) 

Проводить: Лідія Сімак – сертифікований викладач і академічний директор Першого Кембриджського центру

Магія Різдва має особливий вплив на людей: хочеться змінювати на краще і власне життя, і життя своїх близьких. Саме в такий сповнений надією та добром час і варто ставити перед собою цілі, давати урочисті обіцянки. І це чудове бажання можна використати ще і для практики англійської.

Пропонуємо всім охочим узяти участь в уроці, присвяченому новорічним обіцянкам на прийдешній рік. Якщо ви досягли середнього рівня англійської, приходьте – і навчіться правильно формулювати та висловлювати власні цілі та бажання. Ви зможете повторити та засвоїти необхідний для цього лексичний та граматичний матеріал. Щоби вам було легше визначитися із власними бажаннями, пропонуємо послухати типові різдвяні обіцянки носіїв мови. А після цього ми відпрацюємо вивчене в цікавій інтерактивній формі. Ви зможете попрактикуватися в аудіюванні та живому спілкуванні англійською.

Зареєструватися

New Year Resolutions 

Коли: 22 грудня 18:00 – 19:00

Рівень: Upper Intermediate (B2) 

Проводить: Олена Бочкарьова – сертифікований викладач і академічний директор Першого Кембриджського центру

Наближається кінець року. Попереду – новий рік і чистий аркуш. Ми всі з нетерпінням очікуємо новорічних свят, які принесуть нам щастя та здійснення наших бажань. Це такий момент, коли вирішуєш, що б ти хотів змінити в собі на краще в наступному році. Дуже легко сказати собі, що збираєшся зробити, але є щось дуже потужне в тому, щоби викласти це на папері.

Новорічні резолюції – це як налаштування дорожньої мапи на ті місця, куди ви б хотіли попрямувати в житті. Не маючи точного напряму, важко дістатися будь-куди. Ви можете сказати, що все в  житті визначено заздалегідь, і такий тип планування не є важливим. Справедливо, але ми контролюємо в нашому житті набагато більше, ніж нам здається. Наприклад, приділяючи англійській усього годину на день, можна за 4 місяці засвоїти половину навчального рівня.

Звучить переконливо? Тоді, якщо ви готові створити власні новорічні резолюції англійською, запрошуємо вас на відкрите заняття в нашому освітньому центрі. Ви зможете викласти свої плани на наступний рік і вивчити корисні англійські вислови.

Зареєструватися