Пройти тест онлайн

Для тих, хто боїться бути нудним

5.03.2017

Іноді люди уникають розмов, і у цього явища може бути безліч причин. Однією із найрозповсюдженіших з них є мовний бар’єр. При чому, далеко не завжди – нездоланий: іноді ми просто боїмося виглядати безглуздо, якщо вважаємо, що знаємо недостатньо, або погано висловлюємося іноземною мовою. Для таких випадків існують англійські розмовні клуби: саме на подібних заняттях можна навчитися долати ніяковілість та висловлювати власні думки без особливих зусиль.

Ще одна популярна причина для уникання розмов – це побоювання бути нудним. Іноді люди бояться, що розмова з ними здаватиметься співбесіднику чимось втомливо зайвим. Що можна зробити у такому випадку? Якщо коротко, то розслабитися та отримати задоволення: зовсім не обов’язково бути знаменитістю або видатною особистістю, щоб провести цікаву бесіду. Не обов’язково лізти зі шкіри геть, щоб розважити співбесідника.

Пропонуємо всім, хто боїться здатися нудним, подивитися наступне відео і дізнатися все, що потрібно, щоб бесіда склалася цікаво. Відео англійською мовою, що особливо корисно для тих, хто посилено працює над власними знаннями.