Пройти тест онлайн

Тест-драйв курсів англійської від First Cambridge Centre!

Тест-драйв курсов английского от First Cambridge Education Centre
4.01.2021

Англійська вже є у вашому списку цілей на новий рік, але ви ще не визначилися, де саме будете її вивчати? Нічого дивного: обирати курс англійської нині – майже як обирати автомобіль. Потрібно зважати на безліч чинників та умов. Але ми певні, що наші курси – найкращі.
Саме тому ми пропонуємо вам тест-драйв наших курсів англійської для дорослих для рівнів Elementary — Pre-Intermediate (A2/B1) та Intermediate — Upper-Intermediate (B1+/B2) онлайн. А також запрошуємо вас на серію безкоштовних майстер-класів!

Що входить у онлайн тест-драйв?

  • 3 майстерки тривалістю 60 хвилин кожна.
  • 1 урок — 1 фокус: граматика, корисні фрази, письмо.
  • Спілкування із сертифікованим викладачем та учасниками майстер-класів.
  • Практика, практика та ще 20 разів практика 🙂

Тест-драйв проводитимемо 11, 13 та 15 січня о 16:00 та 18:00.

Рекомендуємо пройти всі майстер класи, які відповідають вашому рівню, щоби переконатися, що наступні півроку (або більше) англійську варто вивчати саме в нашому центрі.
Реєструйтеся та до зустрічі на тест-драйві!

Тест-драйв Elementary — Pre-Intermediate (A2/B1)

Let’s talk about the future: will or be going to? (11.01 16:00)
В англійській мові про свої майбутні плани можна розповісти багатьма різними способами. Кожен із них має окреме значення та контекст використання.
На нашому майстер-класі ми розглянемо два таких способи: will та be going to. Підключайтеся, щоби дізнатися, як ці конструкції використовуються в діалогах, яка між ними різниця та як уникнути типових помилок. А наприкінці майстерки ми складатимемо власні діалоги, де ви зможете вміло продемонструвати різні використання will і be going to.

Зареєструватися

How to write informal emails (13.01 16:00)
Чи знаєте ви, скільки електронних листів відправляється кожен день у світі? За різними даними, приблизно 306 мільярдів! Очікується, що у 2023 році їхня кількість сягне 347 мільярдів.
Неформальні електронні листи (informal emails) вважаються одними з найпопулярніших. Але дуже часто під час їхнього написання англійською мовою перед нами постають різні питання: з чого почати, як завершити та які слова обрати?
Запрошуємо всіх охочих з рівнем А2/В1 на нашу майстерку, на якій ви:

  • проаналізуєте різні приклади неформальних листів;
  • розглянете структуру таких листів;
  • вивчите універсальні фрази та слова;
  • отримаєте корисні поради з написання informal emails;
  • напишете власний лист, використовуючи вивчений матеріал.

Зареєструватися

Learning is a positive brain change (15.01 16:00)
Сьогодні є дуже багато думок та поглядів на те, як на наш мозок впливає навчання. Серед великого потоку інформації трапляється й те, що не відповідає дійсності. Чи правда, що мозок працює тільки на 10%? Чи дійсно навіть одне вивчене слово змінює структуру мозку? Чи правда, що вивчити іноземну мову можна тільки якщо вчиш її з дитинства?
Про ці та інші питання ми поговоримо на нашому майстер-класі, де ми:

  • розвінчаємо міфи про мозок та навчання;
  • проаналізуємо текст на тему “Learning is a positive brain change”;
  • вивчимо нові слова та ідіоми на тему ‘Learning’.

Зареєструватися

Проводить майстерки Ірина Авалішвілі, сертифікований викладач Першого Кембриджського Центру.

Тест-драйв Intermediate — Upper-Intermediate (B1+/B2)

Let’s talk about the present: Present Simple and Present Continuous (11.01 18:00​​​)
Граматика — це той аспект мови, який нам дає змогу грамотно та точно висловлюватися. Але навіть достатньо прості граматичні явища часто зумовлюють багато запитань, особливо коли йдеться про їхнє не зовсім типове вживання.
На занятті ми повторимо типове вживання часів Present Simple та Present Continuous, розглянемо ситуації їхнього менш типового використання. Ви дізнаєтеся, як ці часи можна вживати на практиці в повсякденних та робочих ситуаціях спілкування.

Зареєструватися

How to write an informal email (13.01 18:00)
Письмо — це, мабуть, найскладніше мовне вміння. І дуже складно буває написати лист, ще й іноземною мовою.
На занятті ми навчимося писати неофіційний лист-відповідь на запрошення (accepting the invitation). Ви дізнаєтеся про структуру такого листа, вивчите корисні вислови, щоби ввічливо відповісти. Також ви дізнаєтеся, чим відрізняється офіційний та неофіційний стиль написання листів.

Зареєструватися

How to express opinions (15.01 18:00)
Ми часто беремо участь у обговореннях та дебатах або просто висловлюємо свою позицію. У таких ситуаціях не завадить мати мовний арсенал, щоби зробити це правильно та влучно.
На занятті ми навчимося висловлювати свою думку, погоджуватися або не погоджуватися з точкою зору опонента. Ви вивчите вислови, які допоможуть вам вести обговорення або дискусію та грамотно обґрунтовувати свою точку зору. Водночас ви матимете змогу обговорити цікаві та гострі запитання.

Зареєструватися

Проводить майстерки Олена Бочкарьова, академічний директор, сертифікований викладач Першого Кембриджського Центру.