Пройти тест онлайн

Нові курси CLIL та Communication Skills для підлітків

18.03.2018

Звичайні курси англійської для підлітків допомагають ефективно розвиватися одразу з декількох мовних аспектів. Проте крім цього традиційного формату існують ще й інші, котрі, наприклад, допомагають удосконалювати певний аспект мови або ж дозволяють вивчати англійську у незвичний спосіб.

Перший Кембриджський центр запрошує усіх охочих тінейджерів спробувати курс Communication Skills, націлений на розвиток розмовних навичок. Саме їх зазвичай найскладніше опрацьовувати, адже не у всіх є можливість практикуватися у спілкуванні англійською, та і мало хто спеціально відводить на це свій час.

На заняттях Communication Skills студенти можуть розвивати саме цю навичку, яка більше інших потерпає від нестачі уваги та часу. І що приємно, починати працювати над нею можна з будь-якого рівня володіння англійською: наші курси передбачують групи від початкового рівня (Elementary).

Ще один курс, котрий може зацікавити молодих людей – це CLIL. Це – незвичний підхід до вивчення мови, оскільки на заняттях уся увага зосереджена не на вивченні аспектів англійської, а на інших предметах шкільної програми. Але оскільки викладаються вони англійською, учасники в той же час і тренують своє сприйняття англійської.

Такий підхід добре зарекомендував себе: завдяки йому учні краще засвоюють шкільну програму, у той же час вони і отримують додаткову мотивацію до вивчення англійської, оскільки саме на цих курсах вони застосовують цю мову на практиці. Майже непомітно для себе студенти засвоюють академічну англійську лексику.

Ми пропонуємо CLIL-курс з географії, біології, фізики та хімії. На кожну із дисциплін відводиться 6 занять, і на кожен фінальний урок наші студенти готують та захищають підсумкові проекти з прослуханого предмету.

Дізнатися подробиці та записатися на CLIL або Communication Skills можна у разділі розмовної англійської для підлітків.