Пройти тест онлайн

IELTS досяг відмітки 3,5 млн учасників на рік

IELTS достиг отметки 3,5 млн сдающих в год
17.03.2019

Будь-хто, хто хоча б один раз замислився про еміграцію або отримання освіти за кордоном, без сумнівів, чув про тест IELTS. Ще б пак: його офіційно визнає 100% навчальних закладів Великої Британії та Австралії, понад 3,400 ВНЗ у США, а також дуже багато університетів із найрізноманітніших країн світу. Цей іспит найчастіше складають, коли подають на візу до Австралії, Канади, Нової Зеландії та Об’єднаного Королівства.

А от відтепер у IELTS новий рекорд: у 2018 році це тестування складали 3,5 млн осіб з усього світу. Частково це пов’язане з презентацією нової можливості складання IELTS на комп’ютері, що дозволило значно збільшити кількість днів проведення цього іспиту.

Джеймс Шиптон, голова IELTS Британської Ради, зазначив, що це не просто цифра, за нею стоять особисті історії учасників, які вступили до бажаного університету, змогли розпочати власну кар’єру, а також тих, хто зміг реалізувати мрію про життя в іншій країні.

Звісно ж, усі ці досягнення – нагорода за великі старання та ретельну підготовку до іспиту. Отож, якщо ви плануєте складати цей тест, ви завжди можете пройти курс підготовки до IELTS і бути впевненим у власних гарних результатах.