Пройти тест онлайн

Підсумки 2018 року для Cambridge Assessment English

Итоги 2018 года для Cambridge Assessment English
26.02.2019

Кембриджському екзаменаційному департаменту є чим похвалитися з минулого року: офіційне охоплення іспитів Cambridge Assessment English збільшилося на 800 нових організацій та закладів. Серед них опинилися й достатньо імениті та відомі в усьому світі.

Наприклад, Гарвардський університет (США) оголосив, що буде приймати іноземних студентів на основі C1 Advanced або C2 Proficiency на свої програми бакалавріату. Серед інших ВНЗ США: університет Юти та коледж Веллслі. Доєдналися також ще два виші з Канади: університет Оттави та Віндзорський; а ще одразу три із Сінгапуру: Технологічний університет Наньян, Національний університет Сінгапуру та бізнес-школа ESSEC. Перелік іменитих та тих, що приймають Кембриджські іспити, поповнив ще університет із Гонконгу та Норвезький університет природничих наук.

Приймати іноземців на основі Cambridge Assessment English відтепер будуть компанії Deloitte та Swiss Air, а також KPMG в Австралії та Unilever у Греції. До них доєдналася низка компаній з Іспанії: Costco, McDonald’s, Heineken, Schweppes, Calvin Klein і Mango.

Міністерство освіти в Мендосі (Аргентина) визнало B2 First необхідним рівнем для отримання вищої професійної освіти в усій провінції. А Італійський національний інститут забезпечення та зайнятості зазначив цей іспит у якості одного з можливих для підтвердження відповідного рівня англійської для претендентів на одну з понад тисячі створених вакансій.

Мексиканське Міністерство суспільної освіти для нової урядової ініціативи покращення викладання англійської в школах почало набирати вчителів, і задля доказу компетенції оголошені сертифікати C1 Advanced, C2 Proficiency, DELTA, TKT і ICELT. А для викладачів у Дубаї для Knowledge and Human Development Authority (KHDA) підходять іспити B2 First і C1 Advanced.

Студенти, які подають документи в старші класи середньої школи в Дананзі (третє за величиною місто у В’єтнамі), можуть використовувати A2 Flyers та вище. Окрім того, іспити Кембриджської лінійки на офіційному рівні визнало бюро освіти Гаосюна.

Отже, тепер у тих, хто вже встиг отримати сертифікати Кембриджських іспитів, є ще більше можливостей для працевлаштування та отримання освіти. А якщо ви лише збираєтеся складати їх, то в нас можна і пройти підготовку до Cambridge Assessment English, і, власне, скласти.