Пройти тест онлайн

Як швидко покращити своє англійське письмо

writing skills
25.04.2018

Володіння певною мовою зазвичай означає добре володіння цілою низкою навичок. На прикладі частин тестів Cambridge English Assessment, їх можна умовно розділити на письмо, усне мовлення, аудіювання, читання та використання мови. І зовсім нормально, якщо у кожної окремої людини один із цих аспектів може бути менш розвиненим, ніж інші. Сьогодні ми розповімо вам, що ж робити, якщо ви не дуже задоволені своїм англійським письмом, як швидко та ефективно підтягнути цю навичку до рівня інших.

Найдієвіший спосіб швидко покращити вищезгадане уміння- звісно ж, багато практикуватися. А для цього знадобиться додати письмо англійською до свого повсякденного життя. Можна поставити собі задачу писати певну кількість англійського тексту щоденно або робити як мінімум один запис англійською на день.

Якщо вам складно починати, спробуйте писати вранці: багато кому це дається легше, коли ще не тисне вечірня втома. Інший спосіб – спробуйте спочатку почитати що-небудь англійською, щоб почати мислити цією мовою і увійти у потрібний режим. Іноді легше починати, коли ви пишете так, наче ви розповідаєте це другу, при цьому все ж слід звертати увагу на розташування слів у реченні і використовувати менше непотрібних вставних слів. Дуже добре допомагає спочатку скласти план, а потім вже братися за діло.

Незайвим буде при можливості перечитати написане через певний час, «свіжим поглядом», щоб відмітити, яких ви припускаєтеся помилок. Гарний спосіб зрозуміти, чи добре у вас виходить – це прочитати все вголос, а ще краще – дати почитати комусь, хто добре знає англійську.