Пройти тест онлайн

Як спілкуватися краще та правильніше

31.01.2018

Якщо ви замислювалися над тим, як покращити своє спілкування англійською, то запрошуємо вас у цю суботу, 3 лютого, до нашого англійського розмовного клубу, де вам розкажуть про десять способів досягти цієї мети. Ну, а нашим маленьким учасникам у цю суботу ми пропонуємо вивчити та обговорити предмети гардеробу – усе, що стосується одягу.

Для тих, хто ретельно працює над своєю вимовою, у суботу 3 лютого Pronunciation Club допоможе розібратися із вимовою закінчень –ed у словах. Крім того, окрему увагу буде приділено наголосам, дифтонгам та вимові звуків у різних комбінаціях букв (як у словах wool, wall та їм подібних).

Темою англійських граматичних клубів буде майбутнє. Рівні B1/B1 навчатимуться грамотно робити передбачення з be going to та will, а також із may та might. Ті ж, хто досяг рівнів B2/ C1, також зможуть потренуватися у передбаченнях, припущеннях та розмовах про власні плани.

Нагадуємо, що для наших студентів участь у клубах безкоштовна, проте кількість місць обмежена, отже, слід реєструватися заздалегідь.