Пройти тест онлайн

Підсумки ЗНО-2017 з англійської мови

5.06.2017

Рівно тиждень тому, 29 травня, випускники шкіл мали змогу скласти ЗНО з англійської мови. Складання цього екзамену – умова, яку досить часто ставлять вітчизняні вузи. Проте і для вступу до зарубіжних майже завжди треба підтвердити рівень володіння англійською, наприклад, екзаменами лінійки Cambridge English.

Цього року на тестування прийшло 94% осіб від зареєстрованих, а саме 78 830 учасників. Втім, не усім пощастило успішно скласти екзамен. Принаймні, 20 людей запізнились настільки, що не були допущені у приміщення, а ще 13 – не узяли повний комплект потрібних документів, тому також не потрапили на тестування.

Звіритись із вірними відповідями можна вже зараз, достатньо завітати до розділу «Предмети ЗНО»: вони там викладені вже з 30 травня 2017р. Виявилося, що у завданні №2 була припущена помилка, а саме надруковано Doesn’t замість Don’t у п’ятому реченні. Проте в УЦОКО вирішили, що це аж ніяк не може вплинути на вибір правильної відповіді, а отже, завдання буде оцінюватись, як і усі інші.

Пороговий бал буде стверджено вже після засідання спеціальної комісії 14 червня 2017 року, а до наступного дня, 15 червня, усі учасники ЗНО отримають свої результати екзаменів. Втім, їх і зараз можна розрахувати самостійно, користуючись приведеними правильними відповідями та схемою оцінювання.