Пройти тест онлайн

Кембридж – за використання техніки в класах

10.02.2016

Нещодавно при виступі на Світовому освітньому форумі представник одного з найкращих навчальних закладів Великобританії, Кембриджського університету, висловився за підтримку сучасних технологій та засобів зв’язку, зазначив, що пора дозволити школярам використовувати ці інструменти під час навчання.

Сол Нассе(Saul Nasse), ведучий проекту Cambridge English Language Assessment, вважає, що серцем сучасної освіти має стати комунікація, що спілкування стане ключем до начальних процесів.

Саме тому Сол Нассе висловив думку, що потрібно не боятися, а брати усе можливе від того скачку розвитку сучасних комунікаційних технологій, який ми сьогодні спостерігаємо. Саме тому у першу чергу викладачам необхідно підтримувати в учнях прагнення спілкуватися та вчити мови. Крім того, він вважає за необхідне дозволити дітям використовувати сучасні цифрові технології хоча б частину відведеного на навчання часу.

Представник Кембриджського університету зазначив, що зараз можна як ніколи легко отримати доступ до спілкування, і точно так же дуже важливо його отримувати, але й спілкуватися добре зараз стає як ніколи складно, і це потрібно враховувати, адже саме комунікації потрібно стати серцем освітніх процесів.

Для тих, хто прагне спілкуватися не лише рідною мовою, але й англійською, пропонуємо розвивати власні навички в розмовних клубах.