Пройти тест онлайн

Кембриджські іспити для навчання та роботи

19.01.2018

Лінійка Кембриджських іспитів отримала визнання усього світу: керівництва країн, всесвітньо-відомі учбові заклади та глобальні компанії вважають їх сертифікати достатнім аргументом у питанні мовних знань кандидатів. Список тих закладів та організацій, що офіційно визнали ці тести, настільки великий, що здається, йому більше нікуди рости. Проте він продовжує збільшуватися. Наприклад, з вересня 2017 року і донині, список доповнили ще 250 найменувань.

Найбільш помітні з них – певне, офіційне визнання Кембриджських іспитів департаментами освіти та підготовки у Хатині, Ханої та Донгхтхапі у В’єтнамі. Міністерство освіти Парагваю також на офіційному рівні утвердило Кембриджські сертифікати та кваліфікації.

Окремі тести лінійки (а саме B2 First, C1 Advanced, C2 Proficiency, B1 Business Preliminary, B2 Business Vantage та C1 Business Higher) можуть стати вагомим аргументом при вступі на різні кваліфікації до Женевської  бізнес-школи. Крім того, C1 Advanced був затвердженим для вступу на бакалавріат у відомий університет Ecole Polytechnique (EP) у Франції.

Із сертифікатами Кембриджських тестів можна вступати до бізнес-школи Montpellier та школи менеджменту Toulouse у Франції, їх приймають у школі бізнесу та економіки ISG у Португалії, бізнес-університеті у Вроцлаві в Польщі, бізнес-школі при університеті східної Фінляндії, до того ж вони допоможуть вступити до VIA School of Business, Technology & Creative Industries у Данії.

Багато хто з роботодавців також довіряють Кембриджським іспитам у питаннях мовної компетенції співробітників. З осені 2017 року їх ряди доповнили Haribo (Іспанія), HSBC Operations, Services and Technology(Китай), Voestalpine VAE Railway Systems (Таїланд), а також Coca-Cola European Partners (Іберія).