Пройти тест онлайн

Лінійку Cambridge English поповнює Babbel English Test

24.09.2017

Об’єднавшись із мовним додатком Babbel, іспити Cambridge English створили нове тестування, котре отримало ім’я Babbel English Test. На відміну від інших тестів, цей іспит можна складати онлайн, і він допоможе оцінити вміння кандидата слухати та читати англійською на рівні від A1 (Beginner) до B1 (Intermediate) включно за шкалою CEFR. Після успішного складання кожен учасник отримує відповідний сертифікат, котрий можна буде надсилати потенційним роботодавцям. Окрім того, новий іспит – гарний спосіб перевірити власні вміння та знання перед іншими, більш складними та важливими тестами.

Ідея створення подібного тестування існувала вже давно, проте тих, хто працював над Babbel English Test, стримувало бажання забезпечити високу якість подібного іспиту та достовірність його результатів. Нині ж автори впевнені, що вони спромоглися створити справді мобільний та гнучкий іспит, що задовольняє усі потреби у якості та достовірності.

Тестування складається із 70 питань, кожне з яких створене для перевірки певних аспектів читання та слухання. Проте можна не сподіватись вдало скласти іспит, запам’ятавши вірні відповіді з попереднього разу, адже існує сотні його варіацій, і кожен раз це буде нове тестування. Втім, воно залишиться дуже близьким до наших реалій, використовуючи те, із чим можна зіштовхнутись у повсякденному житті: радіопередачі, розмови людей із різними акцентами, знаки та плакати.

Користувачі Babbel back to work можуть спробувати свої сили у новому іспиті вже зараз за 59 євро. Усім іншим же прийдеться почекати до жовтня 2017 року, коли тестування стане доступним для усіх, незалежно від додатку Babbel, і коштуватиме 39 євро.