Пройти тест онлайн

МОН очолила Лілія Гриневич

17.04.2016

Після Сергія Квіта крісло міністра освіти та науки України обійняла Лілія Гриневич: цей вибір мало кого здивував у МОН, адже за плечами нового міністра – довгий шлях від простої робітниці освітньої сфери до керівника різноманітних освітніх організацій. У свій час вона встигла побувати першою головою УЦОЯО.

На прес-конференції МОН з приводу нового призначення міністр зазначила, що планує продовжити намічений шлях реформ, який має допомогти українській освітній сфері прийти до європейських норм, відповідати високим стандартам країн Євросоюзу.

Одним з необхідних для цього кроків є прийняття нового і вже допрацьованого спеціальним комітетом ВР і МОН закону «Про освіту», який передбачає реформацію усієї сфери, у тому числі й перехід на 12-річне шкільне навчання.

Поки що невідомо, наскільки ефективно зміни у шкільній освіті зможуть допомогти дітям здобувати знання, ви можете гарантовано допомогти їм зі знаннями іноземних, відправивши на курси англійської для дітей. Для підлітків передбачені окремі курси з підготовкою до ДПА та ЗНО. Ну а якщо ви самі не дуже задоволені власним рівнем володіння мовою, то і ніколи не пізно записатися на курси англійської для дорослих.