Пройти тест онлайн

На спробне ЗНО зібралося ледь менше половини випускників

31.01.2017

Сьогодні, 31 січня, закінчується реєстрація охочих взяти участь у спробному ЗНО, перш ніж складати основний іспит. За попередніми даними українських центрів оцінювання якості освіти, вже зареєстровано більше 82 тисяч охочих. Така кількість складає 41% від кількості старшокласників, яким у 2017 належить випускатися зі шкіл.

Центри оцінювання якості освіти також зазначили, що практично всі з тих, хто зареєструвався, висловили бажання складати два спробні іспити. Один з них – обов’язковий, українська мова та література, і проводитись спробне тестування з цього предмету буде 1 квітня 2017 року. Другий можна обрати з цілої низки доступних дисциплін – такі іспити будуть проведені 8 квітня 2017 року. Вартість участі в одному пробному тестуванні складає 129 грн.

Величезна кількість українських вузів вимагає у якості вступних результати ЗНО з англійської мови. До подібних іспитів можна й потрібно готуватися заздалегідь – наприклад, відвідуючи курси англійської для підлітків: це дозволить і підтягнути загальний рівень знань, і підготуватися до іспитів, і пройти тестування, отримавши міжнародний сертифікат.