Пройти тест онлайн

Нова українська школа почнеться в 2018 році

11.07.2016

Ті діти, яким лише належить вперше піти до школи в 2018 році, почнуть навчальний рік за новою шкільною програмою. Про те, чого очікувати від нової української школи, розповіла міністр освіти Лілія Гриневич, передає УНН.

До 2018–2019 навчального року в МОН є час розробити, обговорити та ствердити нову програму для школярів-першокласників, яка буде запроваджуватися по всій Україні. Щоб встигнути до наміченої дати обговорити її з усіма, кого це стосується, вже у серпні нинішнього року МОН планує представити концепцію нової української школи. Її розробили у Національній академії педагогічних наук, прийнявши за основу компетентний підхід до навчання.

Перегляд викликаний шквалом критики нинішньої програми. Саме тому МОН взялося за її перегляд та коректування. Цим займаються залучені фахівці та спеціалісти, а обговорення отриманого результату буде публічним, обіцяє Лілія Гриневич.

Поки українські школи лише змінюють концепцію, ви вже зараз можете забезпечити гарантовано гарне знання мов вашим школярам, відправивши їх на курси англійської для дітей.