Пройти тест онлайн

Новий мобільний Кембриджський тест

10.12.2017

Ще один іспит поповнив сімейство Cambridge Assessment English, він дістав назву Linguaskill. На відміну від інших представників лінійки, він виділяється високою мобільністю та швидкістю опрацювання результатів.

Linguaskill дозволяє визначити рівень знань англійської за шкалою від A1 до C1 для кожної з трьох навичок: читання, письма та аудіювання. Якщо спеціалізовані екзамени на кшталт FCE або CAE дозволяють підтвердити певний рівень володіння мовою, новинка дозволяє визначити, якому рівню шкали CEFR відповідають знання того, хто проходить тест. Окрім цього, результати Linguaskill готові вже протягом 12 годин після складання.

Серед інших переваг нового тесту – те, що для його проведення не обов’язково їхати до спеціалізованого тест-центру, досить замовити його заздалегідь, адже він складається онлайн будь-де. Це робить його особливо привабливим інструментом для рекрутерів: вони можуть перевірити та визначити рівень англійської кандидата, не відкладаючи рішення щодо нього надовго.

Втім, у порівнянні з іншими тестуваннями лінійки, у Linguaskill є свої слабкі сторони: він не тестує розмовну англійську і, у цілому, не настільки ґрунтовний, як інші. Для тих, для кого важливі навички розмовної мови та ретельна перевірка заявленого рівня, існують інші тестування Кембриджської лінійки.