Пройти тест онлайн

Нове тестування у Кембриджській лінійці

19.11.2017

Екзамени Cambridge Assessment English із задоволенням використовують задля тестування знань англійської різноманітні організації та вузи з усього світу. А віднині цю лінійку поповнив ще один специфічний тест, котрий згодиться тим, хто прагне стати медпрацівником у Об’єднаному Королівстві. Нове тестування OET вже на офіційному рівні визнане для отримання реєстрації у Великобританії та підтвердження досить гарного для роботи у медичній сфері рівня знань англійської.

OET розшифровується як Occupational English Test. Він не просто спеціалізований для медпрацівників, а передбачає окремі завдання для кожного з дванадцяти напрямків медицини. Як і багато інших іспитів, цей тест дозволяє оцінити рівень читання, письма, розмовної мови та аудіювання кандидата. Але письмові та усні завдання для кожного медпрацівника будуть свої.

Наприклад, розмовні сценарії для медсестр та акушерок будуть значно відрізнятися від тих діалогів, які будуть відбуватися у фізіотерапевтів, але вони будуть максимально наближені до тих, які виникнуть під час справжньої практики. Кожен із представників 12 сфер медицини отримає своє унікальне тестування, кожну частину потрібно скласти на відмітку В, щоб отримати дозвіл на роботу у Великобританії.

Новий OET вже встигли визнати не лише у Великобританії, а й представництва Австралії, Нової Зеландії, Дубая та Сінгапуру.