Пройти тест онлайн

Прийом заяв на ЗНО-2017 відкрито

7.02.2017

Від 6 лютого усі охочі складати зовнішнє незалежне оцінювання в 2017 році можуть реєструватися на іспити. Можливість надсилання заявок буде доступна до 17 березня 2017 року.

Щоб отримати доступ до складання ЗНО, потрібно сформувати цілий пакет документів для регіональних центрів оцінювання якості освіти, який міститиме копію паспорта, дві фотокартки 3х4, а також реєстраційну картку. Останню можна сформувати самостійно через пункт «зареєструватися» на сайті Українського центру оцінювання якості освіти або ж у пунктах його реєстрації. Тим, хто випустився зі школи у минулих роках, потрібно також надати копію документа, що підтверджує отримання повної загальної середньої освіти.

У 2017 першим обов’язковим предметом для складання є українська мова та література. Другий обов’язковий предмет абітурієнти можуть обрати серед математики та історії України. Третій можна обрати з більш широкого переліку доступних дисциплін, як і четвертий, складання якого є необов’язковим. Випускникам минулих років обов’язково необхідно складати лише українську мову та літературу, а у виборі інших дисциплін вони не обмежені.

Змінювати що-небудь у реєстраційних даних можна буде ще до 31 березня. Після успішної реєстрації кожен учасник ЗНО отримує сертифікат, інформаційний бюлетень і реєстраційне повідомлення учасника ЗНО. Ці документи будуть надіслані до закладів, де зареєстровані навчаються, а якщо вони вже встигли випуститися зі шкіл – то на вказану під час реєстрації адресу.

Складання основної сесії намічене на період з 23 травня до 16 червня. У тих, кому належить складати ЗНО з англійської мови, ще є можливість записатися на курси англійської для підлітків, щоб ретельно підготуватися до іспиту, отримати всі необхідні і найактуальніші знання, а також надбати міжнародний сертифікат.