Пройти тест онлайн

Підготовка до вступної кампанії 2016 року

13.01.2016

Після новорічних канікул усім майбутнім випускникам шкіл саме час згадати про прийдешні іспити та вступну кампанію. Для тих, хто хоче випробувати свої сили спочатку на пробному ЗНО – ще є можливість залишити свою заяву до 30 січня 2016 року. Самі ж пробні тестування намічені на 2 та 9 квітня 2016 року.

Реєстрація на самі іспити ЗНО стане доступною вже з 1 лютого та продовжиться до 4 березня 2016 року. В УЦОЯО зазначили, що для успішної реєстрації учнів, яким до 1 вересня 2015 року вже виповнилося 16 років, знадобляться паспорти. Тому тим, хто ще не встиг оформити цей документ, слід поспішити.

Якщо ви не впевнені у тому, які з дисциплін необхідно буде складати для успішного проходження до намічених навчальних закладів, то вже зараз виші мають забезпечити необхідну інформацію щодо проведення вступної кампанії в 2016 році, у тому числі також і переліки конкурсних предметів і порядки розрахунку конкурсних балів.

Абітурієнти отримають можливість подати свої заяви з 11 липня 2016 року. Якщо для вступу до вишу необхідно проходити конкурси або співбесіди, то прийом заяв у таких закладах закінчується вже 20 липня, а 21–27 липня проходять самі співбесіди та конкурси. Там же, де студентів приймають за результатами ЗНО, реєстрація абітурієнтів закінчується 27 липня. 1 серпня усі вищі навчальні заклади мають оприлюднити списки рекомендованих до зарахування за державним замовленням.

Для тих, хто серйозно готується до складання іспитів ЗНО та ДПА з англійської мови, якраз відкрита реєстрація на зимовий семестр курсів англійської для підлітків.