Пройти тест онлайн

Триває реєстрація на ЗНО-2017

11.02.2017

Перший тиждень, у який майбутні випускники шкіл отримали можливість реєструватися на ЗНО 2017-го року, добігає кінця. Можливість надання заяв стартувала 6 лютого і триватиме до 17 березня.

УЦОЯО вже в перший же тиждень зареєстрував 25 678 унікальних відвідувачів на сайті. Тоді ж, 6 лютого, функцією джерела «зареєструватися» скористалося більш ніж 11 тисяч осіб. Для полегшення процедури реєстрації в УЦОЯО передбачили детальні інструкції, а також відеоінструкцію із заповнення реєстраційної картки.

Сформований комплект документів майбутнім учасникам ЗНО необхідно надати до свого навчального закладу або відправити за адресою регіонального центру оцінювання якості освіти, вказаної в інформаційному бюлетені. УЦОЯО буде приймати заяви й документи від шкіл частинами, щоб пришвидшити процес обробки та реєстрації.

Кожен, хто надіслав заяву і документи, отримує інформаційний бюлетень, реєстраційну картку учасника ЗНО, а також сертифікат ЗНО. Після реєстрації – як раз час взятися до підготовки до іспитів. І якщо ви плануєте складати у якості однієї з дисциплін англійську мову, вам у цьому можуть дуже стати в нагоді курси англійської для підлітків.