Пройти тест онлайн

Додаток Rivet для читання англійською з дітьми

Приложение Rivet для чтения на английском с детьми
9.12.2019

Далеко не всім дітям подобається читати. Втім, добре підібрана за віком та інтересами література може це виправити. Це ж саме стосується й читання англійською мовою, тим паче, що в батьків у цьому питанні з’явився помічник – додаток Rivet від Google.

Додаток можна завантажити абсолютно безкоштовно для гаджетів на Android і iOS. Він чудово підходить для дітей, що вивчають англійську, віком від 6 до 12 років. Rivet пропонує зручне налаштування під рівень володіння мовою від найпростіших та найкоротших фраз до довгих речень та цілих абзаців. У додатку вісім рівнів складності, для кожного з яких є приклад тексту.

До речі, якщо дітей у вас кілька, кожному в додатку можна завести окремий профіль. Rivet дає змогу обрати індивідуально не лише рівень, але й аватар, а також стиль оформлення.

Додаток пропонує широкий вибір цікавих та барвистих книг, які охоплюють найрізноманітніші сфери інтересів. Для зручності є сортування за останніми доданими книгами та вподобаннями дитини.

Ви давно не відвідували курси англійської та боїтеся щось неправильно прочитати? Не біда, Rivet може озвучити сторінки практично всіх доступних книг (за рідкісним винятком), а також прослідкувати за тим, чи правильно читає користувач. Якщо з певними словами виникнуть питання, можна підглядіти їхній переклад на понад 25 мов.

Після читання кожної книги дитині пропонують розслабитися за допомогою міні-гри, де потрібно лопати кульки, оцінити тільки-но прочитану книгу та залишити власний відгук. А за певні досягнення можна отримати значки. Ось так:


Звісно ж, це не замінить повноцінних курсів англійської для дітей, але може добре посилити занурення до англомовного середовища. І, можливо, сформує корисну звичку.

А якщо ваш власний рівень англійської все ще низький, ви й самі можете використовувати Rivet.