Пройти тест онлайн

Найнеобхідніше підліткам: Life Skills

английский для подростков
4.08.2018

Деякі молоді люди відмовляються йти на курси англійської без гострої необхідності в цих знаннях, пояснюючи своє рішення на кшталт: «Як це мені в житті знадобиться, де це я буду застосовувати?». Але це не випадок із нашими новими курсами англійської Life Skills, адже на них підлітки зможуть набувати знань англійської, які справді стануть у нагоді далі в житті.

Протягом цілого академічного року наші молоді студенти будуть вчитися використовувати англійську в реальних життєвих ситуаціях: від того, як просто розуміти прогноз погоди англійською, до того, як орендувати авто, орієнтуватися у клініці або влаштуватися на роботу в якості стажера.

Наша чудова викладачка Торі Перванюк проходитиме з ними цілу низку тем, таких як coping with stress and emotions, behavioral skills, problem-solving skills, decision-making, self-awareness skills і тому подібні. Крім того, студенти вивчатимуть також теми, що готують до справжнього ділового життя: social, organizational and communication skills, money and budget, goal setting (knowing how to prioritize), time management, speaking in public, opening business. Це не просто гола теорія, це знання, які можна застосовувати у власній буденності.

Ось як пояснює своє бачення курсу викладач Торі Перванюк:

“One of my teenage students said once:‘It would be cool to learn phrases they use in real life, you know, like from the weather forecast on TV, cause I wanna know what they say if I go to another country and watch TV there, for example’. Her words were a kind of an inspiration to me, so I planned this course to be something beyond English skills, something more connected to the lives of teens. These lessons should be of a great value for teens, teaching them not only language, but also life skills, surviving skills in a foreign country, in a new society. It should raise them into confident personalities, who are ready to face all challenges life has ahead of them.”

На такі важливі життєві уроки не жаль витратити частинку вихідних: заняття будуть проводитися щосуботи вдень і триватимуть 2 години 30 хвилин. Після завершення кожного сезону (зимнього та весняного) кожний учасник презентуватиме та захищатиме проект перед своїми друзями з групи та викладачкою.

Вартість участі в курсі Weekend Teens: Life Skills – 4099 гривень  за семестр (сам курс триватиме 5,5 місяців – 2 семестри 11 тижнів кожен). До цієї суми входить вартість начальних матеріалів, які викладачка буде готувати окремо до кожного з занять. Для участі необхідно пройти тестування в нас в офісі й підтвердити рівень володіння англійською В2 (Upper Intermediate). Перше заняття стартує 15 грудня.

Записатися на курс можна на сторінці англійської для підлітків, обравши курс Weekend Teens Project Skills зі списку доступних.