Пройти тест онлайн

Сьогодні розпочинається реєстрація на ЗНО

2.02.2016

Для тих, хто в 2016 році закінчує школу, настала спекотна пора, коли необхідно переходити до дій. Всім тим, хто планує в 2016 році вступати до українських вишів, необхідно буде здобути сертифікат ЗНО за 2016, а для цього необхідно попередньо зареєструватися на іспит. І хоча тестування розпочнуться в травні, саме зараз проходить період реєстрації на них.

Можливість зареєструватися на складання ЗНО відкрилася 1 лютого 2016 року та закінчується 4 березня 2016 року. Усім майбутнім абітурієнтам слід поспішити перевірити всі документи, а особливо – наявність паспорту: він знадобиться тим, кому на 1 вересня 2015 року встигло виповнитися 16 років.

В 2016 році ЗНО передбачає два обов’язкових предмети. Один з них – незмінна українська мова та література. Другу є можливість обирати: або математика, або історія України. Отримані оцінки будуть враховуватися як результати державної підсумкової атестації. Максимум усі охочі можуть обрати для складання до чотирьох дисциплін.

У тих, хто планує складати у якості одного з іспитів ЗНО англійську мову, ще є можливість встигнути на курси англійської для підлітків, якісно підготуватися до тестування, а заодно й отримати міжнародний сертифікат.