Пройти тест онлайн

Починається пробне ЗНО-2017

1.04.2017

Вже сьогодні, з 1 квітня, а саме з 11:00 почнеться перше пробне тестування ЗНО з української мови та літератури. МОН прохає усіх, хто зареєструвався на цей захід, прибути завчасно, до 10:15 на адресу, що вказана у реєстраційній картці, яка одночасно є і запрошенням. Допуск до приміщень, де буде проводитись пробне ЗНО, буде відкритий до 10:50, тому варто прийти до цього часу. Із собою слід узяти паспорт або інший документ, що засвідчує особу, а також запрошення.

Дізнатись результати цього пробного тестування 2017 року можна буде у той же день, через сайт УЦОЯО або через особистий кабінет учасника ЗНО на сайті одного з регіональних центрів, де ви зареєстровані.

Задля отримання результату потрібно буде ввести свої номер та пароль, а у особистому кабінеті натиснути на кнопку «Завантажити електронний бланк А», заповнити цей бланк тими відповідями, що ви надали при проходженні пробного ВНО сьогодні. Після цього можна ознайомитись із схемою нарахування балів, за якою і можна буде визначити власну оцінку. А ось за завдання відкритої форми доведеться прорахувати бали самостійно, після чого записати їх, натиснувши «Завантажити електронний бланк Б». Можливість вводу відповідей буде доступна ще три дні, крім сьогодні, а для наступних обраних екзаменів процедура буде такою ж.

Отримані результати з української мови та літератури можна буде завантажити через тиждень, 8 квітня. Результати з інших дисциплін тестування, яке буде проводитись 8 квітня, стануть також доступними через тиждень після іспитів: 14 квітня 2017. Проте готові результати отримають лише ті, хто заповнить усі бланки у сервісі визначення результатів.

Готуватись до таких складних екзаменів, як ЗНО, слід заздалегідь. Якщо ви збираєтесь проходити іспит з англійської мови, вам можуть дуже допомогти курси англійської для підлітків.