Пройти тест онлайн

Найвигідніша ціна на літні курси англійської у 2021

Самая выгодная цена на летние курсы английского в 2021
8.06.2021

Якщо ви давно мрієте підтягнути англійську, але впираєтесь у питання ціни, то в нас для вас є чудові новини. Ми пропонуємо випробувати наші інтенсивні курси, які проводять кандидати CELTA. Це найвигідніша пропозиція з курсів цього літа!

Рівні: Pre-Intermediate і Upper-Intermediate

Формат: онлайн- або офлайн-група

Тривалість: 4 тижні (з 28 червня до 23 серпня 2021) або 2 тижні (12–23 липня для Pre-Intermediate і з 28 червня до 9 липня для Upper-Intermediate)

Графік занять: пн – пт, з 9:30 до 12:00

Вартість: 500 грн + 1000 грн депозит* для 4-тижневих; 250 грн + 500 грн депозит* для 2-тижневих

*Суму депозиту ви отримаєте назад, якщо справно відвідуєте курси. Ми не повертаємо депозит, якщо ви пропустили 3 заняття чи більше. А якщо пропускаєте вже 4-е, то ми можемо виключити вас із групи.

Увага: для цього курсу не можна забронювати місце за телефоном, а кількість місць обмежена! Як потрапити до групи:

  • Пройдіть тест на визначення рівня й обов’язково натисніть кнопку «відправити результати», відзначивши пункт «мене цікавить навчання».
  • Коли вам подзвонить наш менеджер, назвіть промокод «Super price».
  • Якщо за результатами тесту ви на одному з вказаних вище рівнів, вам надішлють договір і реквізити на оплату, яку потрібно внести впродовж 3 днів.
  • Ура, ви записані!

Онлайн-курси проводяться у Zoom, для чого вам знадобиться комп’ютер чи планшет зі стабільним інтернет-з’єднанням та гарнітура. Офлайн-курси проводяться в будинку нашого центра, що розташований на вулиці Ярославів Вал 13/2-Б.

Чекаємо вас на наших заняттях!