Пройти тест онлайн

ТОП-10 шкіл в Україні

2.10.2016

Будь-хто з адекватних батьків намагається дати своїй дитині краще, і це стосується освіти також. Вибір найбільш відповідної для цієї мети школи – завдання не з простих, і у цьому можуть допомогти як відгуки батьків учнів, так і різноманітні рейтинги.

Сьогодні ми пропонуємо подивитися на один цікавий рейтинг, розміщений на dou.ua. Він демонструє 10 найкращих навчальних закладів на основі загального середнього бала з усіх дисциплін ЗНО-2016. З нього були виключені школи, у яких було менше трьох представників на тестуванні. Відповідно, з наведеного нижче переліку можна дізнатися школи, учні яких найуспішніше впоралися із завданнями зовнішніх іспитів поточного року.

При цьому зовсім не обов’язково шукати кращих виключно у столиці: до рейтингу потрапили і заклади з Івано-Франківська, Дніпра та Львова також. Десятка кращих шкіл в Україні наступна:

  1. Ліцей «Інтелект» (Київ)
  2. Гімназія №1 (Івано-Франківськ)
  3. Медичний ліцей-інтернат «Дніпр» (Дніпр)
  4. Фізико-математичний ліцей-інтернат при ЛНУ ім. Франка (Львів)
  5. Природньо-науковий ліцей №145 (Київ)
  6. Русанівський ліцей (Київ)
  7. Технічний ліцей НТУУ КПИ (Київ)
  8. Новопечерська школа (Київ)
  9. СШ «Тріумф» (Київ)
  10. Ліцей «Наукова зміна» (Київ)

Втім, навіть якщо ваша школа не потрапила до цього списку і не у всьому вас влаштовує, ви завжди можете забезпечити своїм нащадкам кращі знання, відправивши їх на курси англійської для дітей.