Пройти тест онлайн

Усе, що потрібно знати про пробні тести ЗНО-2020

Все, что нужно знать о пробных тестах ЗНО-2020
13.12.2019

Складання іспитів ЗНО – важлива подія в житті будь-якого абітурієнта, адже ці результати впливатимуть на подальшу долю учасника. Оцінити власні знання буває складно, тому були створені пробні іспити, на яких можна випробувати власні сили та зрозуміти, чому варто приділити більше уваги. Пропонуємо вам найактуальнішу інформацію щодо пробного ЗНО у 2020 році.

Зареєструватися на нього можна буде з 3 до 24 січня 2020 року, залишивши заяву на сайті свого регіонального центру оцінювання якості освіти. Послуга пробного ЗНО – платна. Максимально можна зареєструватися на два іспити: з української мови та літератури, а також на ще один із доступних на основній сесії предметів.

Вартість одного пробного тестування у 2020 році варіюється від 138 до 150 грн. Найменше платитимуть учасники з Дніпропетровського та Одеського регіональних центрів. Найдорожче пробні іспити обійдуться жителям областей, які обслуговуються у Вінницькому, Київському та Львівському регіональних центрах. Харківський центр встановив ціну в 141 грн, Івано-Франківський – 142 грн, Донецький – 144 грн, а Херсонський – 145 грн за одне пробне тестування.

Проводитиметься пробне ЗНО з української мови та літератури 21 березня 2020 року, а ще один тест з однієї з обраних дисциплін – 28 березня 2020 року. У цей день учасники можуть складати пробне ЗНО з англійської, німецької, іспанської, французької мов, математики, фізики, історії України, хімії, біології чи географії.

Результати для першого пробного тестування опублікують на сторінках до 27 березня 2020, а для другого – 3 квітня 2020.

До речі, студенти наших курсів англійської з підготовкою до ЗНО також пишуть пробне тестування, і не одне. Вони випробовують свої сили перед навчанням, під час (двічі) та після (фінальний тест). Усе це входить до вартості курсу. Ви можете приєднатися до однієї з груп, де ще є вільні місця: у такому разі ми перераховуємо вартість навчання. До речі, у нас передбачені знижки для підліткових груп.