Пройти тест онлайн

Усе, що варто знати про пробне ЗНО у 2021 році

Все, что нужно знать про пробное ЗНО в 2021 году
13.10.2020

Щороку УЦОЯО надає можливість майбутнім абітурієнтам перевірити власні знання, спробувавши пройти пробне ЗНО. Воно імітує умови та завдання справжнього ЗНО, дає можливість визначити свої сильні та слабкі сторони. Послуга платна: кожен центр визначає вартість складання одного іспиту самостійно. Зазвичай надається можливість складати щонайбільше два пробні іспити.

Щоправда, у 2020 році через епідеміологічну ситуацію пробні іспити були відмінені. Тим, хто встиг зареєструватися на пробне ЗНО, гроші повертаються на картки ПриватБанку, прив’язані до номерів телефонів, вказаних під час реєстрації (якщо номер змінився, можна ці дані змінити). Запросити повернення коштів можна до 30 листопада 2020 року через сервіс визначення результатів пробного ЗНО-2020.

У 2021 році УЦОЯО все ж планує проводити пробне ЗНО, але, з огляду на епідеміологічну ситуацію, кожен учасник зможе обрати лише один предмет для тестування. Серед доступних: українська мова, українська мова та література, математика, історія України, біологія, географія, фізика, хімія, а також англійська, німецька, французька або іспанська мова. Усі пробні тестування поводитимуться 10 квітня 2021 року.

А от реєструватися на пробне ЗНО-2021 потрібно заздалегідь. Така можливість буде відкрита з 5 до 19 січня 2021 року. Реєструватися потрібно буде на сайтах місцевих регіональних центрів оцінювання якості освіти. Ціни на пробні іспити центри оголосять пізніше.

Для кращої підготовки всі учасники пробного тестування зможуть завантажити тестові зошити з усіх доступних для ЗНО-2021 предметів. Ці завдання можна  буде розв’язати вдома самостійно, а відповіді занести до сервісу визначення результатів для перевірки, як і відповіді самого пробного ЗНО. Результати з усіх предметів, з яких учасники введуть свої відповіді, будуть розміщені на їхніх інформаційних сторінках 16 квітня 2021 року.

У тих же, хто вчиться на наших курсах англійської для підлітків із підготовкою до ЗНО, буде кілька додаткових можливостей перевірити себе. Студенти розбирають та регулярно розв’язують типові завдання, а також проходять імітацію іспиту ЗНО з англійської.