Пройти тест онлайн

А ви б склали англійську на магістратуру у 2020-му? Перевірте себе

Смогли бы вы сдать ЄВІ-2020 по английскому
23.09.2020

Уже кілька років поспіль для вступу на магістратуру за деякими спеціальностями кандидатам необхідно складати єдиний вступний іспит (ЄВІ). Іноді його називають ще «ЗНО на магістратуру». З кожним роком кількість спеціальностей, для яких він необхідний, зростає. Для 2021 року планують ввести вагові коефіцієнти для вступу на магістратуру та встановити мінімальну вагу іспиту з іноземної мови на рівні 25%.

Від вступників на магістратуру вимагають підтвердити знання англійської щонайменше на рівні B2. Як саме кандидати підтверджують їх? Їм пропонується за 60 хвилин пройти тестування з двох частин: Читання (22 завдання) та Використання мови (20 завдань). Усі завдання поділяються на три типи:

  • Потрібно дібрати правильний заголовок до текстів або їхніх частин, певні твердження до об’яв або ситуацій, зіставити питання з відповідями.
  • Потрібно обрати одну правильну відповідь із чотирьох запропонованих.
  • Потрібно доповнити тексти реченнями, словосполученнями чи словами із запропонованих варіантів.

Завдання на аудіювання чи говоріння не передбачені. Максимально можна набрати 42 бали за всю роботу.

Вважаєте, що могли б легко впоратися з таким завданням? Ви можете перевірити себе. Обирайте роботу, розв’язуйте завдання, а потім звіряйтеся з правильними відповідями:

Пороговий бал встановлений на рівні 10 балів. А скільки вдалося набрати вам? Не хвилюйтеся, якщо менше, ніж хотілося б. Наші курси англійської допоможуть підтягнути знання, на якому б рівні ви не перебували.