Пройти тест онлайн

Вчимо дітей готувати англійською

12.12.2017

Люди краще за все запам’ятовують інформацію, котра для них пов’язана із чимось новим та незвичайним, і діти – не виключення. А в цю суботу, 16 грудня, у вас з’явиться можливість подарувати їм незабутні враження та нові знання завдяки унікальному кулінарному майстер-класу, що буде проводитися англійською мовою у рамках нашого розмовного клубу.

Заняття підготувала наша викладачка та засновниця дитячої кулінарної академії «Kids Chef» Наталія Ляшко. Під її керівництвом діти зможуть навчитися робити справжні солодкі кулінарні шедеври – дуже корисні і не менш смачні цукерки. У той же час, майстер-клас буде проводитися англійською, тому можна буде заодно і попрактикуватися у розмовах.

Для різних рівнів знань передбачені різні заняття зі створення солодких шедеврів:

– у 13:00 починається Cooking and Speaking Class for KIDS Starters/Movers;

– о 15:00 стартує Cooking and Speaking Class for KIDS Flyers/KET.

Щоб ваша дитина змогла приєднатися до смачного англійського майстер-класу, її потрібно заздалегідь записати, оскільки кількість місць обмежена. Зробити це можна телефоном 044 364 06 05, електронною поштою на info@cambridge.in.ua, а також безпосередньо у офісі Першого Кембриджського центру. Цими ж контактами можна скористатися, щоб дізнатись усе, що вас цікавить щодо майстер-класу та розмовного клубу.