Пройти тест онлайн

У Першому Кембриджському центрі пройшов тренінг по ЗНО

11.10.2016

1

4 жовтня викладачі нашого центру пройшли офіційний тренінг зі старшим екзаменатором ЗНО, методистом видавництва MacMillan Інной Нестоітер, з підготовки до зовнішнього незалежного тестування з англійської мови.

Викладачі Першого Кембриджського центру і спеціалісти з підготовки до всіх провідних міжнародних іспитів з англійської (IELTS, TOEFL, Cambridge English Language Assessment, SAT, GRE, GMAT) Chris Smith, Оксана Назарчук, Олена Хлопецька, Оксана Гуляс, Анфіса Маточкіна, Тамара Корзаченко, Марина Балика, Назар Стаховський, Михайло Дубина, Кучеренко Мар’яна, Тетяна Барсук, Фатима Аметова та Любов Дороніна дізналися про всі тонкощі підготовки та складання ЗНО з перших рук та отримали відповідні сертифікати.

Ми дякуємо Інні та команді MacMillan за корисний, інформативний тренінг та виказану довіру – і з нетерпінням починаємо ділитися з тінейджерами ще актуальнішою інформацією та знаннями.

2

Вже кілька років у нашому центрі сертифіковані викладачі готують тінейджерів до успішного складання ЗНО. Під час навчання у нашому центрі діти не лише підвищують свій рівень володіння англійською, але і готуються до складання Кембриджського іспиту відповідного рівня (FCE, CAE та інших). ЗНО (зовнішнє незалежне тестування), за словами представників Міністерства освіти, складається на основі цих же Кембриджських тестів. Тому переважна більшість наших студентів отримують на ЗНО очікуваний бал або навіть більше. Крім того, сертифікат про успішне складання тесту рівня FCE і вище зараховується як 12 балів на ДПА (державній підсумковій атестації).

Записатися на курси англійської для підлітків з підготовкою до ЗНО та ДПА можна тут.

3