Пройти тест онлайн

Дещо важливе для ЗНО-2017

17.05.2017

Менш ніж за тиждень починається відповідальний етап для усіх школярів-випускників: ЗНО-2017. Більшість молоді намагається готуватись до іспитів заздалегідь, відвідують курси підготовки до ЗНО з англійської. Проте чудові знання – це ще не квиток до кращих українських вузів, якщо не враховувати правила проведення тестування і ненароком їх порушити. Пропонуємо вам перевірити, чи знаєте ви про умови проведення цьогорічного ЗНО.

Щоб бути допущеним до іспиту, необхідно мати із собою сертифікат ЗНО та документ, що вказаний у ньому у якості підтвердження особи, а також запрошення, яке у цьому році слугує і перепусткою. Для заповнення відповідей знадобиться ручка із насиченою чорною пастою, дозволено взяти із собою кілька запасних. Кожен учасник може принести воду у прозорій пляшці.

А ось прилади для записування, відтворення та обробки інформації із собою брати не можна, навіть їхні деталі. Під заборону потрапили також мобільні телефони, навушники і USB-дроти.

У 2017 році комісія попереджена щодо смарт-годинників, які також потрапляють під заборону, тому буде пильно стежити, щоб не допускати до тестування володарів цих приладів, які не схотіли залишити свою техніку вдома. У випадку, коли будь-який із перелічених пристроїв буде знайдений у учасника, для цієї особи іспит автоматично завершується, а результат анулюється без врахування, скільки відповідей людина встигла надати.