Пройти тест онлайн

Затребуваність Cambridge English зростає

1.06.2016

Лінійці іспитів Cambridge English довіряють численні організації, компанії та виші: тестування добре зарекомендували себе як надійний показник необхідного рівня знань для кожного окремо взятого випадку. Втім, число тих, хто офіційно приймає результати цих іспитів, безперервно зростає. Лише за останні два місяці географія Cambridge English розширилася, захопивши ще 180 організацій, а деякі з тих, хто вже приймав результати одних з цих тестів, розширили власний арсенал іншими тестами лінійки.

Серед таких, наприклад, опинився канадський університет Вінніпег. У якості підтвердження володіння необхідним рівнем знань він вже приймав результати CPE, а відтепер буде приймати й CAE. Точно такий же набір нині підходить і для вступу до Дуглас Коледжу в Ванкувері, Канада. А, наприклад, у Штатах університет Белларіна з Кентуккі приймає, на вибір, CAE, CPE та FCE.

Якщо вам цікаво, чи є ваш виш серед тих, хто приймає результати Cambridge English, знайдіть його у глобальній базі. Ну а якщо вам необхідна підготовка до іспитів Cambridge English Language, то набір у літні групи вже відкритий.