Пройти тест онлайн

Вступна кампанія 2016 – у самому розпалі

13.07.2016

З цього понеділка, 11 липня, стартувала вступна кампанія-2016 в Україні: усі охочі навчатися в українських вишах, можуть подавати свої документи електронним способом через сайт до 27 липня. Зараз – саме час відправити свої документи, оскільки наприкінці кампанії, як і на її початку, навантаження на джерело сягає найбільшого рівня, і можуть виникнути технічні складнощі з процесом.

Скористатися можливістю подання документів можуть власники атестата про повну вищу середню освіту та сертифіката ЗНО 2016 року (сертифікати попередніх років не приймаються).

Абітурієнти можуть подавати до 15 різних заяв на п’ять різних спеціальностей на програму молодшого бакалавра та бакалавра (для медичних, фармацевтичних, а також ветеринарних спеціальностей – спеціаліста та магістра), на денну форму навчання. Система потребує обов’язково поставити ступінь пріоритетності для кожної з заяв – у такому випадку, якщо абітурієнт буде прийнятий до вишу за заявою з високим пріоритетом, усі інші його прошення до інших вузів на інші спеціальності анулюються.

Для тих, кому лише належить складати ЗНО у наступному, 2017 році, саме час перевірити власні знання та покращити їх на курсах англійської для підлітків. А якщо до випуску ще далеко, а цінність добрих знань мови вже зрозуміла, можна відвідувати курси англійської для дітей.