Пройти тест онлайн

Вступна кампанія-2017 у самому розпалі

9.07.2017

Добігла кінця основна сесія ЗНО-2017 – і саме час для усіх майбутніх студентів залишати свої електронні заяви на вступ до бажаних вузів. Вступна кампанія нинішнього року як раз у самому розпалі, і буде продовжуватися до 18:00 25 липня 2017 року. Щоб залишити свою заяву на вступ до бажаного закладу, потрібно зареєструвати особистий кабінет у Єдиній державній електронній базі з питань освіти.

Для цієї операції знадобиться сертифікат ЗНО 2017 або 2016 року (потрібно ввести номер, код та рік), атестат про повну загальну середню освіту та сканована копія його вкладишу (вводиться номер та серія атестату, а також середній бал із вкладишу з округленням до десятих). Також потрібні електронна адреса для зв’язку і сканована кольорова фотокартка 3х4, яку пізніше необхідно буде віднести до учбового закладу. Усі ці документи та дані перевіряються, після чого кожен абітурієнт отримує доступ до власного кабінету. Саме з нього і можна відправити заяву.

Усього кожен учасник вступної кампанії 2017 року може відправити 15 заяв на п’ять різних спеціальностей на місця держзамовлення. А на платні місця обмеження не діють. Замовлення потрібно буде розмістити з урахуванням пріоритетності, і якщо ви отримуєте запрошення до бажаного вузу, усі заяви до менш бажаних установ анулюються.