Пройти тест онлайн

Виші затвердили порядок вступу в 2016 році

16.12.2015

Перед українськими вишами постало завдання до 15 грудня надати МОН усю необхідну інформацію, що стосується прийдешньої вступної кампанії. Тепер майбутні абітурієнти зможуть дізнатися всі необхідні умови та вимоги для вступу до обраних навчальних закладів.

Серед інформації, яку необхідно було надати до цього числа – перелік акредитованих та неакредитованих програм навчання, а також порядок, згідно якому буде проходити відбір кандидатів та терміни виконання цього завдання. Відомими стануть переліки дисциплін, за якими необхідно буде складати ЗНО та додаткові вступні іспити, а також порядок розрахунку конкурсних балів.

До всього вищеперерахованого, виші повинні були ствердити графік роботи приймальної комісії, час для подання заяв та документів охочих вступити до навчального закладу, а також розклад іспитів для вступу. Усі ці дані мають вже бути схвалені педагогічною радою кожного окремо узятого вишу, а відповідна інформація надана МОН.

Саме час підготуватися до випускних іспитів і вступної кампанії й учням українських шкіл. Для цього можна, наприклад, записатися на курси англійської для підлітків.