Пройти тест онлайн

Як підготувати випускників до письмової частини ЗНО з англійської – вебінар

Как подготовить выпускников к письменной части ЗНО по английскому – вебинар
16.04.2019

ЗНО з англійської – нелегке випробування на шляху випускників шкіл. І хоча англійська не входить до числа обов’язкових дисциплін, багато ВНЗ хочуть бачити високі показники власних майбутніх студентів саме з цього предмету. Якщо ви – викладач англійської, якому неоднакова доля ваших майбутніх випускників, пропонуємо переглянути запис вебінару Boosting our Learners’ ZNO Writing від Cambridge University Press ELT Ukraine.

Письмова частина ЗНО з англійської – одна з найстрашніших для випускників, і фахівці розповідають про те, як зробити так, щоби ваші учні підійшли до цього питання всебічно підготовленими. Ведучі вебінару – Кріс Різ та наша Катерина Проценко, досвідчені викладачі та автори посібника Exam Booster.

Окрім того, Катерина Проценко – директор департаменту CELTA та Delta в Grade Education Center, і вона, як ніхто інший, вміє допомогти викладачам знаходити нові підходи до студентів, щоби досягати кращих результатів у навчанні.

Якщо ж ви – не викладачі, а батьки, яким також небайдуже питання успішного складання іспитів, то для вас ми зібрали наші корисні матеріали тут: Як найкраще підготуватися до ЗНО з англійської.